0495/47.55.56
info@schrijnwerkerijdekort.be

Hout in héél ons hart

De beste kwaliteit service en constructie

Algemene schrijnwerkerij De Kort is een ervaren schrijnwerkerij in het pittoreske Weelde. Door onze brede waaier aan diensten, zowel binnen- als buiten schrijnwerk, kunnen wij zo goed als heel uw woning aanpakken.

Met ons motto ‘Hout in héél ons hart’ starten wij elke werkdag. Onze passie is zichtbaar in al onze werkstukken. We geven altijd dat ietsje meer voor een perfect resultaat.

Schrijnwerkerij De Kort

Heeft u een project? Gewoon bellen!

0495/47.55.56

Hout in héél ons hart

Met dit gevoel starten wij elke werkdag. Wij vertalen onze passie in elk werkstuk, groot of klein. We geven altijd dat ietsje meer voor een perfect resultaat.

Design & Functionaliteit

Wij ontwerpen al uw keukens, interieur elementen, dressings, trappen, tuinoverkappingen, enz. naar uw stijl & smaak met het nodige advies. Een goede combinatie van design en functionaliteit is essentieel in het dagelijkse gebruik van uw interieur.

Kwaliteitsmaterialen

Wij werken hoofdzakelijk met materialen van Duitse makelij. Egger voor de plaatmaterialen, Hettich voor beslag, scharnieren, lades en schuifdeursystemen en Clou voor de behandelingen van het hout, vernissen en kleuren.

Schrijnwerkerij De Kort